Granville Centre Signage

Client
Anne Thorne Architects and Brent Council

Status
2008

Scope
Wayfinding & Signage | Illustration


Share
Facebook | Google+ | LinkedIn | Pin It | Twitter | Tumblr

About
This playful identity and signage system was created for the regenerated Granville and Carlton community centre and nursery through close collaboration with the users and staff. By incorporating imagery generated in workshops the centre is closely connected with the community, encouraging ownership.

All wayfinding was fabricated with longevity and durability in mind – enabling it to cope with external weather conditions and graphics are ‘visually dense’ to minimize blanks spaces that might attract graffiti. The signage included tiled entrance walls that were integrated into the building structure and site to brighten and brand the spaces.